Misterele lumii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect la informatică are în componență 11 pagini web realizate în HTML, fișiere de stil CSS, fișiere JavaScript pentru testul grilă, animarea slide-urilor și a galeriei de imagini. Atestatul este însoțit de documentația Microsoft Word de 36 de pagini.

Puține povești au puterea să ne captiveze mai mult decât cele mai mari mistere ale lumii, care au rămas nedescifrate de secole sau chiar de milenii. În ciuda eforturilor istoricilor și ale oamenilor de știință, există multe taine neștiute și astăzi. Prima pagină a proiectului prezintă informații generale despre misterele lumii, meniul site-ului și o scurtă introducere în acest domeniu.

Secțiunea următoare conține câte o pagină HTML pentru fiecare element din meniu: Atlantida, Bigfoot, Jack Spintecătorul, Monstrul din Loch Ness, Stonehenge, Triunghiul Bermudelor, Zona 51. Pagina cu titlul "Quiz" expune un test grilă de 10 întrebări (la finalul căruia puteți afla rezultatul răspunsurilor cât și răspunsurile corecte).

Ultimele pagini ale proiectului sunt reprezentate de galeria de imagini și de pagina de contact (care prezintă un formular html și detaliile elevului).