Mitologia greaca si zeii greciei antice


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect la informatică realizat în html și css, destul de complex: contine 23 de pagini html și este însoțit de documentația Microsoft Word de 36 de pagini.

Proiectul prezintă o introducere despre mitologia greacă și informații despre zeii olimpieni: Ares, Afrodita, Artemis, Apollo, Atena, Demetra, Dionysos, Hera, Hephaistos, Hermes, Poseidon, Zeus. În a treia pagină a proiectului detaliem personaje precum: Uranus (unul dintre zeii primordiali în mitologia greacă), Geea (sau Gaia, este în mitologia greacă personificarea Pământului), Titanii (Coeus, Crius, Cronos, Hyperion, Iapetus, Oceanus), Ciclopii, ursitoarele și muzele, Gorgonele (Medusa, Stheno și Euryale), Nimfele și Giganții (fiii lui Uranus și ai Geei)

Pagina cu titlul "Mituri" detaliază informații despre "Cele douăsprezece munci ale lui Heracle", Pedepsirea lui Prometeu, Ahile în Războiul Troian, Firul Ariadnei.

Ultimele pagini ale atestatului sunt reprezentate de o galerie foto-video și pagina de contact (cu detaliile autorului).