Moda secolului XX


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "Moda secolului XX" conține 6 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 30 de pagini.

Oamenii și-au dorit mereu să se prezinte lumii ca fiind la modă, frumoși și siguri de sine. Decorarea propriei persoane, exprimarea prin hainele purtate sunt la fel de naturale ca respirația. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre modă și evoluția îmbrăcămintei în secolul XX, un secol ce a văzut cele mai multe schimbări de modă în toată istoria modei.

Începutul secolului ne aduce creatori de modă legendari, precum Coco Chanel, Christian Dior, Jean Lanvin sau Paul Poiret. Tot atunci a fost momentul în care s-au pus bazele marilor case de modă ce se axau pe creații vestimentare exclusiviste, precum și lansarea de tendințe vestimentare în fiecare sezon. Pagină cu titlul "Anii 1900-1950" ilustrează pe decade particularitătile acelei perioade, de la coafurile Gibson Girl, fusta "hobble", aspectul „flapper” și până când Coco Chanel a reinventat modul femeilor de a se îmbrăca, adăugând în garderobă un articol de îmbrăcăminte care era până la acel moment destinat exclusiv domnilor – pantalonii.

Pagina "Anii '50, '60 și '70" elaborează posibilitățile modei din acea perioadă (tinerii nu mai doreau să se îmbrace la fel ca părinții lor și s-au alăturat trendului rock 'n' roll). Pagina "Anii '80 și '90" prezintă tendințele din acele decenii: colanți, tricouri, treninguri, jachete din velur și blugi rupți. De asemenea, accesoriile și vestimentația de sport erau extrem de populare, trendul fiind influențat de nebunia Aerobicului din anii '80. Materialul vedetă al anilor 90 este, fără urmă de îndoială, denimul!

Secțiunea "Curiozități" prezintă 17 curiozități din lumea modei iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).