Motocross


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect web cu design deosebit ce prezinta motocrossul. Atestatul acesta prezinta un site web de prezentare (10 pagini HTML) foarte bine structurat si este insotit de o documentatie realizata in Microsoft Word de 19 pagini. Designul atestatului este receptiv (poate adaptat pentru orice tip de rezolutie, inclusiv pentru telefoane mobile sau tablete). Pentru realizarea proiectului s-au folosit tehnologii precum HTML, CSS, Javascript.

Motocrossul este o forma de competitie motociclistica off-road tinuta pe circuite inchise off-road. Acest sport a evoluat de la competitii de proba tinute in Marea Britanie. Inițial cunoscută sub numele scrambles races în Regatul Unit, în calitate de sport a crescut în popularitate, competițiile devenind cunoscute la nivel internațional ca si curse de motocros, prin combinarea cuvântul francez pentru motociclete, motocyclette, sau moto pe scurt, în combinatie cu cross country.

Atestatul prezinta informatii despre istoria acestui sport, detalii, o galerie de imagini, o sectiune video (cu clipuri video despre Quad Motocross, Mini-motocross, Enduro, SidecarCross, Freestyle, SuperMoto)si o pagina de contact cu detaliile autorului si un formular HTML.