Motorsport


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Motorsport" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 36 de pagini.

Motorsport este un termen global folosit pentru a cuprinde grupul de evenimente sportive competitive care implică în principal utilizarea vehiculelor motorizate. Terminologia poate fi folosită și pentru a descrie forme de competiție ce implică vehiculele cu motor pe două roți, motocicletele. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre sporturile cu motor, istoria motorsportului de la primul Grand Prix și până în prezent, producători de succes din istoria motorsportului și un cuprins cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Sporturi cu motor) expune 6 pagini html cu informații detaliate despre Formula 1, Formula E, NASCAR, WRC, Moto GP, Karting.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Quiz (test grilă cu 10 întrebări cu câte 3 variante de răspuns, la finalul căruia puteți afla rezultatele dvs și răspunsurile corecte) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.