Neurochirurgia


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Neurochirurgia" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Neurochirurgia este ramura medicinei care se ocupă cu tratamentul problemelor de la nivelul creierului, coloanei vertebrale, nervilor periferici și a arterelor de la nivelul gâtului. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre neurochirurgie, tehnici, tratament, boli vasculare, rolul unui neurochirurg și bolile tratate de acesta.

Secțiunea următoare (Detalii) expune un dropdown cu câte o pagină HTML pentru cele mai reprezentative noțiuni din acest domeniu:

  • Intervenția chirurgicală
  • Infiltrații Ghidate Tomografic
  • Elemente de anatomie spinală
  • Exerciții Egoscue

În proiect alocăm o pagină HTML pentru Afecțiuni: o listă HTML pe mai multe nivele în care enumerăm afecțiunile asociate neurochirurgiei. Pagina "Tumori Cerebrale" detaliază manifestările clinice ale tumorilor cerebrale: cefaleea, crizele epileptice, greţurile şi vărsăturile, sincopa, disfuncţiile cognitive, deficitul motor, deficitul senzitiv, afazia, disfuncţia vizual-spaţială și tratament.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.