New York


Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "New York" conține 13 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre New York, cel mai renumit oraș din lume. Unul dintre cele mai mari orașe ale lumii, New York este întotdeauna o vârtej de activitate, cu site-uri faimoase la fiecare pas și niciodată suficient timp pentru a le vedea pe toate. Unii oameni vin aici să se bucure de spectacolele de pe Broadway; alții vin în mod special la shopping; și mulți vin pur și simplu pentru a vedea atracțiile: Statuia Libertății, Empire State Building, Podul Brooklyn, Parcul Central, cartiere istorice și numeroasele muzee de renume mondial.

De-a lungul timpului, orașul a avut conducere olandeză și conducere britanică. Pagina "Istoric" detaliază ambele perioade.

În atestat detaliem informații despre geografia regiunii, zonele administrative ale New York-ului (The Bronx, Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island), demografie, atracții turistice (Central Park, Podul Brooklyn, Times Square, Statuia Libertății, Chrysler Building, Empire State Building).

Proiectul conține o galerie de imagini, un clip video cu ilustrare panoramică a orașului, iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).