New York


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "New York" conține 13 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre New York, cel mai renumit oraș din lume. Unul dintre cele mai mari orașe ale lumii, New York este întotdeauna o vârtej de activitate, cu site-uri faimoase la fiecare pas și niciodată suficient timp pentru a le vedea pe toate. Unii oameni vin aici să se bucure de spectacolele de pe Broadway; alții vin în mod special la shopping; și mulți vin pur și simplu pentru a vedea atracțiile: Statuia Libertății, Empire State Building, Podul Brooklyn, Parcul Central, cartiere istorice și numeroasele muzee de renume mondial.

De-a lungul timpului, orașul a avut conducere olandeză și conducere britanică. Pagina "Istoric" detaliază ambele perioade.

În atestat detaliem informații despre geografia regiunii, zonele administrative ale New York-ului (The Bronx, Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island), demografie, atracții turistice (Central Park, Podul Brooklyn, Times Square, Statuia Libertății, Chrysler Building, Empire State Building).

Proiectul conține o galerie de imagini, un clip video cu ilustrare panoramică a orașului, iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).