Oradea


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică are titlul "Oradea" și conține 7 pagini web realizate în HTML, și este însoțit de documentația Microsoft Word aferentă de 35 de pagini.

Oradea a fost dintotdeauna unul din cele mai prospere orașe ale României și unul dintre cele mai semnificative centre economice, în mare parte datorită proximității față de frontiera cu Ungaria, devenind astfel o poartă înspre Occident. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre Oradea și meniul site-ului în imagini.

Pagina următoare detaliază Istoria Orașului: civilizația dacică, evul mediu și prima atestare documentară, dezvoltarea orașului, perioada comunistă, Oradea în prezent. Secțiunea cu titlul "Arhitectura" ilustreaza influențele stilului Art Nouveau, stilului eclectic și ale stilului Baroc. Pagina "Atracții turistice" oferă informații despre: Piața Unirii și Palatul Vulturul Negru, Complexul Baroc, Cetatea Medievală Oradea, Palatul Moskovits Adolf și Fii, Muzeul Art Nouveau - Casa Darvas - La Roche, Palatul Ullmann.

Ultimele pagini ale proiectului sunt reprezentate de testul grilă cu 10 întrebări (realizat cu ajutorul JavaScript) la finalul căruia puteți afla răspunsurile corecte și rezultatul dumneavoastră, galeria de imagini și pagina de contact (cu detaliile elevului și un formular de contact html).