Orase europene


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Sa facem un mic exercitiu de imaginatie. Prietenul(a) tau cel mai bun pleaca pentru cateva zile intr-un oras european in care tu nu ai ajuns pana atunci. Se intoarce de acolo si va vedeti la un suc. Tu il intrebi – cum a fost? Si el incepe si iti povesteste ce i-a placut si ce nu. Ai observat ca discutia nu dureaza mai mult de cateva minute? Asta pentru ca el reuseste sa iti creioneze in cateva cuvinte atmosfera din orasul respectiv.

Nu te oboseste cu amanunte inutile, cum ca din centru o iei pe prima strada la stanga, apoi a doua la dreapta, urmeaza o statie de unde iei autobuzul pana la muzeul X, platesti un bilet de 6 euro, care de fapt costa numai 3 daca ai legitimatie de student, etc.

Incep de astazi un mic serial – de “numai” 16 episoade, intr-o prima faza. Iti voi povesti, ca la o bere, cum si daca m-au surprins/impresionat/dezamagit 16 dintre cele mai importante orase europene.

Proiectul la informatica despre orasele europene este foarte bine structurat, are un design foarte placut, responsive (se adapteaza automat pentru a fi vizualizat pe laptop, tableta, telefon) si contine 24 de pagini web realizate in HTML. Acest atestat este insotit si de documentatia Word de 26 de pagini. Proiectul prezinta o introducere cu tenta personala despre orasele europene, o galerie de imagini dinamica (realizata cu ajutorul javascript), o sectiune video cu 5 clipuri de pe vimeo.com (despre Roma, Londra, Paris, Amsterdam si Viena) si o pagina de Contact cu detaliile autorului si un formular html.

De asemenea in paginile web regasim informatii detaliate despre cele mai reprezentative orase ale batranului continent: Bruxelles, Londra, Amsterdam, Roma, Viena, Paris, Copenhaga, Oslo, Atena,Bucuresti, Madrid, Berlin, Praga, Budapesta, Moscova, Zagreb. Pentru fiecare oras in parte am dedicat o pagina web separata.