Organizatie caritabila de salvare si ajutorare a pisicilor fara casa


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Organizație caritabilă de salvare și ajutorare a pisicilor fără casă" are în componență 9 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Nu trebuie să fii iubitor de pisici pentru a simți că fiecare animal merită șansa de a se bucura de o viață fericită. Voluntariatul cu un centru de salvare a pisicilor este o modalitate minunată de a vedea exact cum timpul tău ajută animalele care au nevoie de ajutor. De la contactul direct cu pisicile până la a vedea o familie reunită cu un animal de companie prețuit, poate fi o experiență extrem de plină de satisfacții. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre voluntariat, creșterea unei pisici, gestiunea animalelor străzii, modalități de a ajuta un adăpost.

Secțiunea următoare (Adopția) expune două pagini html cu informații despre actele de adopție și ce trebuie să știm înainte de a adopta. Secțiunea "Informații" evidențiază două pagini html cu detalii despre sfaturi pentru îngrijirea pisicilor și Organizații caritabile din România. Pagina cu titlul "Foster" evidențiază informatii despre angajamentul de a lua în primire o pisică.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Magazin (o pagina cu produse pentru petshop - pagina statică html) și Video - clip video despre pisici.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.