Ottawa


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Ottawa" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Ottawa este capitala Canadei și reședința parlamentului federal canadian, port pe dreapta râului omonim și pe canalul Rideau, zona metropolitană având o populație de aproximativ 1,3 milioane de locuitori. Orașul este situat în estul provinciei Ontario, la granița cu provincia Québec. Ottawa nu este o metropolă la fel de mare ca Montreal sau Toronto. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre oraș, detalii despre istoria orașului, 10 lucruri interesante despre Ottawa și un cuprins cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Cultura) expune informații despre Ottawa: locul de confluenţă al culturii franceze cu cea britanică, educația în acest oraș și punctele culturale. Pagina "Gastronomie" evidențiază influențele bucătăriei canadiene și cele mai renumite preparate: Bloody Caesar, Beavertails, Tarte cu unt, Sirop de arțar.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Atracții turistice (Parliament Hill, Canalul Rideau, Muzeul Canadian de Război, Galeria Națională a Canadei, Memorialul Național de Război, Diefenbunker, Bazilica Catedralei Notre-Dame din Ottawa, Monetăria Regală Canadiană, ByWard Market) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.