Paris 2


Descrierea proiectului

Paris este capitala si cel mai mare oras al Frantei. Orasul este impartit in doua de fluviul Sena - Malul Drept, in partea de nord a Parisului, si Malul Stang, in partea de sud. Orasul propriu-zis are o populatie de peste doua milioane de locuitori, dar zona metropolitana are peste 12 milioane de locuitori.

Acest proiect contine 27 de pagini html si prezinta informatii despre Paris - Orasul iubirii. Atestatul infatiseaza caracteristicile principale ale orasului Paris (populatie, suprafata, fus orar, coordonate) informatii despre istoria acestuia si detalii despre obiectivele turistice: monumente, cladiri, muzee, atractii. Proiectul contine de asemenea o sectiune video, o galerie de imagini si un test grila cu intrebari despre Paris. Proiectul este insotit si de documentatia Microsoft Word de 27 de pagini.

O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in divertisment, media, moda, stiinta, arta si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob. Parisul ofera o plenitudine de atractii, muzee si obiective turistice la tot pasul.