Paris 2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Paris este capitala si cel mai mare oras al Frantei. Orasul este impartit in doua de fluviul Sena - Malul Drept, in partea de nord a Parisului, si Malul Stang, in partea de sud. Orasul propriu-zis are o populatie de peste doua milioane de locuitori, dar zona metropolitana are peste 12 milioane de locuitori.

Acest proiect contine 27 de pagini html si prezinta informatii despre Paris - Orasul iubirii. Atestatul infatiseaza caracteristicile principale ale orasului Paris (populatie, suprafata, fus orar, coordonate) informatii despre istoria acestuia si detalii despre obiectivele turistice: monumente, cladiri, muzee, atractii. Proiectul contine de asemenea o sectiune video, o galerie de imagini si un test grila cu intrebari despre Paris. Proiectul este insotit si de documentatia Microsoft Word de 27 de pagini.

O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in divertisment, media, moda, stiinta, arta si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob. Parisul ofera o plenitudine de atractii, muzee si obiective turistice la tot pasul.