Piramidele


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "Piramide" conține 9 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre piramide. O piramidă este o structură ale cărei suprafețe exterioare sunt triunghiulare și converg către un singur pas în vârf, ceea ce face ca forma să fie aproximativ o piramidă în sensul geometric. Baza unei piramide poate fi trilaterală, patrulateră sau de orice formă de poligon. Ca atare, o piramidă are cel puțin trei suprafețe triunghiulare exterioare (cel puțin patru fețe inclusiv baza). Piramida pătrată, cu o bază pătrată și patru suprafețe exterioare triunghiulare, este o versiune comună.

Pagina cu titlul "Arhitectură" prezintă detalii despre structura piramidelor, mastaba originală a lui Djoser, structura în terase, evoluția structurii, etc. Secțiunea "Piramidele egiptene" ilustrează piramidele din Giza, Tutankhamon, etc.

Următoarele pagini detaliază piramidele Mayașe, piramidele Mezoamericane, Marea Piramidă de la Cholula, piramidele nubiene, piramidele grecești, piramidele chineze.

Proiectul conține o galerie de imagini, un clip video de prezentare a piramidelor egiptene, iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).