Plante medicinale


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Plante medicinale" are în componență 13 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

O plantă medicinală este o plantă folosită pentru proprietățile sale terapeutice. Aceasta înseamnă că una dintre părțile sale (frunzele, bulbul, rădăcina, semințele, fructele, florile) pot fi folosite în scopul vindecării. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre plantele medicinale, efectele lor, sub ce forme se pot folosi plantele medicinale, cazuri de utilizare, o secțiune "Știați că ?" și cuprinsul în imagini.

Secțiunea următoare (Plante medicinale) expune 10 pagini html cu cele mai populare plante medicinale: Gălbenele, Cătină, Pelin, Sunătoare, Coada Șoricelului, Mușețel, Rotopască, Valeriană, Aloe Vera, Salvie. În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Test grilă - set de 10 întrebări cu 3 variante de răspuns, la finalul cărora se prezintă rezultatul testului și răspunsurile corecte.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.