Politia de frontiera


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Poliția de Frontieră" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Poliția de Frontieră Română face parte din Ministerul Afacerilor Interne și este instituția specializată a statului care exercită atribuțiile ce îi revin cu privire la supravegherea și controlul trecerii frontierei de stat, prevenirea și combaterea migrației ilegale și a faptelor specifice criminalității transfrontaliere săvârșite în zona de competență, respectarea regimului juridic al frontierei de stat, pașapoartelor și străinilor, asigurarea intereselor statului român pe Dunărea interioară, inclusiv brațul Măcin și canalul Sulina situate în afara zonei de frontieră, în zona contiguă și în zona economică exclusivă, respectarea ordinii și liniștii publice în zona de competență, în condițiile legii. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre Poliția de Frontieră.

Secțiunea următoare (Istoria) expune informații despre evoluția Poliției de Drontieră de pe vremea tracilor și până în prezent. Pagina cu titlul "Cadrul legal, organizare și atributii" ilustrează detalii legale și administrative ale acestei instituții. Pagina "Muzeul" evidențiază importanța Muzeului Poliției de Frontieră Române (care se află la Giurgiu).

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Uniforma - sunt prezentate uniformele de ceremnonie, reprezentare și de serviciu și Galerie foto-video (o galerie de imagini și un clip video despre Poliția de frontieră).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.