Premiul Nebula


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică are titlul "Premiul Nebula" și conține 5 pagini web realizate în HTML, și este însoțit de documentația Microsoft Word aferentă de 35 de pagini.

Premiile Nebula sunt votate și prezentate de membri cu drepturi depline, seniori și asociați ai Uniunii Americane de Science Fiction și Fantasy. Fondată ca “Uniunea scriitorilor americani de Science Fiction” în 1965 de Damon Knight, organizația a început cu un număr de membri fondatori de 78 de scriitori; are acum peste 2 000 de membri, printre ei fiind mulți scriitori de frunte ale genurilor science fiction și fantasy. Prima pagină a proiectului prezintă un clip video, detalii despre elev (nume, clasă, profesor coordonator, liceu) și un meniu în imagini al site-ului.

Pagina următoare are titlul "Despre Premiul Nebula" și prezintă informații despre Andre Norton Nebula și istoricul acestor premii, . Secțiunea cu titlul "Câștigători" ilustrează câștigătorii pentru secțiunile: ceea mai bună nuvelă, cel mai bun roman, cea mai bună povestire, cea mai bună poveste scurtă, premiul pentru ficțiune de clasă medie și tineret, cea mai bună scriere pentru jocuri, premiul pentru prezentare dramatică remarcabilă, premul Kate Wilhelm Solstice și premiul pentru remarcări realizabile de-a lungul vieții în scrierea de ficțiune.

Ultimele pagini ale proiectului sunt reprezentate de galeria de imagini și pagina de contact (cu detaliile elevului și un formular de contact html).

ăă