Printesa Diana


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Diana, Prințesă de Wales a fost prima soție a lui Charles, Prinț de Wales, moștenitorul tronului Regatului Unit. Fiii lor, William, Prinț de Wales și Prințul Henry (Harry), sunt al doilea și al treilea în linia de succesiune la tronul britanic și a celor cincisprezece state supuse Angliei. De la căsătoria din 1981 până la divorțul din 1996 a fost numită Her Royal Highness The Princess of Wales (Alteța Sa Regală Prințesa de Wales), iar după divorț, Diana, Princess of Wales (Diana, Prințesă de Wales).

Figură publică de la anunțul logodnei sale cu Prințul Charles, Diana a rămas centrul atenției aproape constante a privirii cercetătoare a massmediei din Marea Britanie și din întreaga lume atât în timpul căsniciei sale, cât și după divorț. Moartea ei subită într-un accident de mașină a fost urmată de o dovadă spontană și prelungită de tristețe publică. Replicile contemporanilor privind viața și moștenirea lăsată de Diana au fost diverse, însă ceea ce a rămas este o fascinație remarcabilă a oamenilor pentru prințesă. Mult așteptata anchetă a medicului legist a ajuns la concluzia că Diana a fost ucisă în urma unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau pe prințesă.

Proiectul despre Printesa Diana are in componenta 16 pagini html si este insotit de documentatia word de 26 de pagini. Sunt prezentate in detaliu informatii despre copilaria printesei, educatia, casatoria, moartea, titlurile si onorurile primite si mostenirea lasata. De asemenea sunt detaliate capitole precum: Căsătoria, Logodna și nunta, Copiii, Neînțelegerile și despărțirea, Divorțul, Viața personală după divorț, Munca de caritate, Minele terestre. Sectiunea Media a site-ului prezinta o galerie de imagini realizata cu html, css si jquery si un clip video cu momente importante din viata ei. Pagina de contact prezinta informatii despre autorul proiectului.