Programarea dinamica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Programarea dinamică" are în componență 16 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Programarea dinamică este o tehnică de proiectare a algoritmilor pentru rezolvarea problemelor care pot fi descompuse în subprobleme care se suprapun – poate fi aplicată problemelor de optimizare care au proprietatea de substructură optimă. Particularitatea metodei constă în faptul că fiecare suproblemă este rezolvată o singură dată iar soluția ei este stocată (într-o structură tabelară) pentru a putea fi ulterior folosită pentru rezolvarea problemei inițiale. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre programarea dinamică și o secțiune de navigare către paginile site-ului.

Secțiunea următoare (Teorie) expune un submeniu cu pagini HTML cu informații despre Tehnici de programare, Pointeri, Referințe, Alocarea dinamică, Static vs. Dinamic, Masive și pointeri la funcții. Pagina cu titlul "Probleme" ilustrează 4 pagini html cu următoarele probleme rezolvate: Cel mai lung șir, Problema triunghiului, Clădirea finanțelor și Livada cu pomi.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie foto și Clip Video (rezolvarea problemei comis-voiajorului).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.