Range Rover


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul la informatică despre "Range Rover" conține 12 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 39 de pagini.

Prima pagină a proiectului conține o introducere despre Range Rover, o listă de modele și detalii despre compania mamă (Land Rover este un brand de lux care este specializat în vehicule 4x4 și este deținut de constructorul britanic multinațional Jaguar Land Rover, care la rândul său este deținut de compania Tata Motors din India, din anul 2008).

Pagina de istorie prezintă informații despre frații Wilks, prototipul Range Rover Velar, lansarea primului model de Range Rover. Această secțiune a site-ului este împărțită în patru subcategorii: Range Rover Classic, Range Rover P38A, Range Rover L322, Range Rover L405.

Următoarea pagină a site-ului prezintă în detaliu experiența de condus: pielea din interior, tetierele, confort, parasolar acționat prin gesturi, airbaguri, isofix, controlul climatic și climat temporizat, iluminarea ambientală, sistemul de camere, wi-fi și multimedia. Secțiunea următoare prezintă modelele celebrei mărci de lux: Range Rover (HSE, Vogue), Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover Velar. Pentru fiecare model dedicăm câte o pagină html în care detaliem variațiile și caracteristicile principale (design, tehnologie, performanțe).

Ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).