Regina Maria


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Regina Maria" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Regina Maria a României a fost principesă de coroană și a doua regină a României, în calitate de soție a Principelui de Coroană devenit ulterior Regele Ferdinand I al României. A fost mama Regelui Carol al II-lea. Maria a fost mare prințesă a Marii Britanii și Irlandei, fiind nepoata reginei Victoria a Marii Britanii. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre Regina Maria.

Secțiunea următoare (Viața) expune informații despre viața la Curtea Regală, neutralitatea și războiul, conferința de pace și perioada în care a fost Regina-Mamă. Pagina cu titlul "Căsătoria" ilustrează relația cu Ferdinand I, căsătoria cu acesta, copiii și educația acestora. Pagina "Opere" evidențiază cărțile scrise de regină (engleză / franceză / română), articole extrase din scrieri publicate în periodice (engleză / franceză / română), manuscrise.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Arborele genealogic, Titluri, formule de adresare, însemne și distincții (Coroană, Blazonul, Steagul, Distincții) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.