Roger Federer


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Roger Federer" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Roger Federer este jucător elvețian de tenis de câmp, care a deținut locul 1 în clasamentul ATP timp de 310 săptămâni, stabilind astfel un record. Este, de asemenea, deținător al recordului pentru cele mai multe victorii în finalele turneelor de Mare șlem, cu 20 astfel de succese, și în finala Turneului Campionilor, unde a câștigat șase trofee. A fost pentru mai mult de cinci ani lider al clasamentului mondial al tenismenilor profesioniști. Numeroși jucători de tenis și analiști consideră că Federer este cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre celebrul jucător de tenis și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Viața personală) expune informații despre părinți, copilărie, adolescență și familie. Pagina cu titlul "Stilul de joc" ilustrează detalii despre serviciu, lovituri scurte, lovituri imprevizibile, adaptarea jocului, ș.a.m.d.

Pagina "Carieră" conține detalii de la începutul carierei și până în prezent. Pagina "Recorduri" detaliază toate recordurile și statisticile campionului. Proiectul conține și o galerie Foto-Video (cu două clipuri video și o serie de imagini).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.