Rolul Magneziului in organism


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Rolul Magneziului în organism" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman. Totodată, este un mineral care are un rol important în sute de reacții metabolice, de la nivel cerebral, la nivel muscular și al sistemului circulator. Din păcate, corpul uman nu poate replica singur necesarul de magneziu și trebuie să îl luăm din alimente și suplimente pentru a evita carențele. În cazul în care în corp nu există Magneziu suficient, apar crize de stres, crampe musculare, iritabilitate, pleoapele încep să aibă zvacniri necontrolate, crize de insomnie, dureri cerebrale și articulare. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre Magneziu, proprietățile acestuia, rolul în organism, sursele de magneziu și meniul cu paginile proiectului.

Secțiunea "Beneficii"" expune informații detaliate despre beneficiile Magneziului în activitatea sportivilor și bibliografia pentru aceste informații. Pagina cu titlul "Deficiență și Boli" ilustrează detalii despre Hipomagnezemie și Hipermagnezemia.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Video (clip video despre Magneziu) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de Contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.