Roma si Vatican


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Roma și Vatican" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 38 de pagini.

Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numără Colosseumul și Columna lui Traian. O enclavă a Romei este și statul Vatican, un teritoriu suveran al Sfântului Scaun situat într-un cartier roman. Este cel mai mic stat din lume, și capitala singurei religii care are reprezentanță în Națiunile Unite (ca un stat observator non-membru). Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre Roma și Vatican și meniul în imagini cu paginile site-ului.

Secțiunea următoare (Istoria Romei) expune informații despre istoria orașului de la fondare la imperiu, Căderea imperiului și Evul Mediu, Secolele XVII-XIX și Secolul XX - prezent. Pagina "Istoria Vaticanului" oferă informații despre perioada nefastă a papilor și recunoașterea Vaticanului ca stat eclectic și importanța Pasajului Borgo în istoria Vaticanului.

Secțiunea Atracții turistice detaliază obiective turistice precum Colloseumul și alte monumente, numeroasele basilici ale Romei, construcțiile în arhitectură renascentistă, construcțiile în stil neoclasic, centrul istoric al Romei, muzeele și galeriile din Roma, Bazilica Sf. Petru, Piața Sf. Petru, Mormântul Sfântului Petru, Castelul Sant’Angelo, Muzeele Vaticanului, Pasajul Borgo.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Curiozități (20 la număr), Galerie Foto-Video - două clipuri video și secțiune de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.