Romania in Cele Doua Razboaie Mondiale


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "România în cele Două Războaie Mondiale" are în componență 12 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 34 de pagini.

Deciziile de intrare a României în cele două Războaie Mondiale rămân în analiza istorică din zilele noastre ca evenimente complexe, despre care în egală măsură se poate spune că au avut o doză mai mare sau mai mica de eroare politico-militară, dar şi că au avut, totuşi, legitimare istorică. Prima pagină a proiectului prezintă un slider animat și o introducere despre evoluția țării noastre în cele două războaie.

Secțiunea următoare (Primul Război Mondial) expune 4 pagini html cu informații despre Anii Dinaintea Războiului, Începutul Războiului, Lupte și Perioada Interbelică. Pagina cu titlul "Al doilea Război Mondial" ilustrează un meniu cu 4 pagini html despre: Anii Dinaintea Războiului, Începutul celui de-al Doilea Război Mondial, Schimbarea Taberelor și anii de după Război.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie Foto și una pentru Galerie video (un clip video despre Primul Război Mondial și unul despre Al Doilea Război Mondial).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.