Securitatea cibernetica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Securitatea cibernetică" are în componență 13 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Pe internet hackerii realizează în medie un atac la 39 de secunde. Costul mediu al breșelor de securitate pentru business-urile mari este de 150 milioane $. Atacurile DDoS de dimensiuni mari au crescut cu peste 500%. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat cu particule, o introducere despre atacurile cibernetice, companii celebre în industrie, evaluarea de securitate cibernetică, detalii din industrie și o listă cu metode de atac.

Secțiunea "Metode de atac" expune un dropdown cu câte o pagină HTML pentru cele mai reprezentative tipuri de atacuri:

  • Trojans
  • Malware
  • Man in the Middle
  • Denial of Service
  • DDoS
  • SQL injection
  • Cross-Site Scripting

Pagina despre necesitatea securității cibernetice ne informează despre cyber security awareness, cazuri celebre, tendinţe și botneți. Pagina "Ghid de securitate" ne oferă sfaturi pentru: instalare / dezinstalare aplicații, protecția conexiunii la internet, firewall, protecția anti-mallware, schemele de inginerie socială, datele tale personale, securizarea accesului la wi-fi, back-up și actualizare software periodică.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Protecție (protecția datelor pe durata călatoriilor, protecția sistemelor mobile, utilizarea în siguranță a unităților externe de memorie, cutura în securizarea informației) și Importanța securității cibernetice.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.