Sfaturi pentru iubitorii de animale de companie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Sfaturi pentru iubitorii de animale de companie" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 38 de pagini.

Animalele de companie sunt animalele domestice pe care omul le întreține și le îngrijește în preajma căminului pentru a comunica și pentru a primi emoții pozitive. De obicei manifestă o atitudine tolerantă față de om. Prin aceasta se deosebesc de animalele de gospodărie, întreținute în mod special pentru munca fizică depusă și bunurile alimentare și materiale furnizate.. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre animalele de companie, sfaturi pentru a trăi cu mai multe animale de companie și un cuprins cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Câini și pisici) expune sfaturi pentru achiziționarea unui câine/unei pisici, Sfaturi pentru hrănirea unui câine/unei pisici, Sfaturi pentru a lăsa câinele/pisica singur/a acasă, sfaturi pentru îngrijirea corectă a câinilor/pisicilor, sfaturi pentru educarea câinilor/pisicilor. Pagina cu titlul "Mamifere mici" ilustrează detalii despre îngrijirea hamsterilor, porcușorilor de Guinea, iepurilor și gerbililor.

Pagina cu titlul "Păsări" expune detalii despre îngrijirea perușilor și a canarilor. Pagina "Pești" conține sfaturi pentru achiziționarea și îngrijirea peștilor din acvariu. Pagina "Reptile și amfibieni" detaliază informații despre achiziționarea și îngrijirea unei reptile/ broaște. În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.