Sistemul digestiv v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Sistemul digestiv" are în componență 13 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 34 de pagini.

Sistemul digestiv reprezintă ansamblul morfologic și funcțional de organe ce realizează digestia și absorbția alimentelor ingerate precum și evacuarea reziduurilor neasimilabile. Principala funcție a sistemului digestiv este de a prepara hrana necesară celulelor organismului. Acest proces este realizat prin digestie și absorbție. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre sistemul digestiv și un cuprins cu elementele constitutive ale sistemului digestiv.

Secțiunea următoare (Tubul digestiv) expune informații despre structura tubului digestiv, organizănd datele în 6 pagini html: Cavitatea bucală, Faringe, Esofag, Stomac, Intestin subțire, Intestin gros. Secțiunea cu titlul "Organele anexe" (4 pagini html) ilustrează detalii despre: Glandele salivare, Ficat, Pancreas, Vezica biliară

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Test grilă - 10 întrebări despre sistemul digestiv, iar după ce apăsați butonul "Scorul tău" din partea de jos a paginii se va afișa punctajul și răspunsurile corecte.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.