Streetwear and Sneaker Culture


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Streetwear & Sneaker industry" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 36 de pagini.

Streetwear este un stil distinctiv de modă a străzii. Avându-și rădăcinile în Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, aceasta a crescut și cuprinde elemente de modă hip hop, moda străzii japoneză și modă modernă “haute couture”: haine personalizate, la comandă, și de cele mai multe ori realizate manual; acestea sunt făcute din materiale scumpe de mare calitate, cu o mare atenție la detalii.

Cultura streetwear a crescut semnificativ în ultimii 30 de ani și a fost rezultatul dorinței tinerilor de a avea un stil propriu. Prima pagină a atestatului prezintă structura site-ului și o introducere despre Streetwear - chintesența vieții urbane.

Secțiunea următoare (Istoria) expune informații despre evoluția streetwear și a sneakersilor în viețile noastre, de la primii sneakers de la sfârșitul secolului al XVIII-lea și până la impactul erei digitale. Pagina cu titlul "Streetwear" prezintă cele mai populare accesorii și ținute ale acestui trend.

Cuvântul "sneaker" vine de la "sneaking around"(a se furișa). Din cauza tălpilor de cauciuc, pașii făcuți de cei care poartă acest tip de încălțăminte nu sunt auziți. "Sneakerșii" sunt pantofi concepuți în primul rând pentru sport sau alte forme de exerciții fizice, dar care sunt de asemenea utilizați pe scară largă pentru uzul zilnic. Pagina "Sneakers" detaliază informații despre acest tip de încălțăminte și tipurile lor (în funcție de formă, înălțime și model).

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Top branduri (Nike, Adidas, Supreme, Vetements, Stüssy, Off-White, Kith, BAPE, Undercover, Obey, CDG Play, Patta) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor).