Substante psihotrope


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Substanțe psihotrope" are în componență 14 pagini web deosebite realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 36 de pagini.

Substanțele psihotrope sunt produse naturale (ex. alcoolul, marijuana, coca) sau sintetice (medicamente, droguri) care influențează sistemul nervos, producând modificări la nivelul conștiinței, funcțiilor psihice (atenție, memorie, percepție, limbaj), stărilor emoționale și comportamentului. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre substanțele psihotrope și tipuri de substanțe psihotrope.

Secțiunea următoare (Istoria substanțelor psihotrope) expune informații despre substanțele psihotrope în Antichitate, în Asia, în Europa și în spațiul românesc, în America. Pagina cu titlul "Medicamente psihotrope" ilustrează curiozități ale substanțelor psihotrope și efecte adverse ale consumului de substanțe psihotrope. Secțiunea "Tipuri de substanțe psihotrope" evidențiază detalii despre: opioide, anxiolitice și sedative, marijuana, amfetamine, cocaina, substanțe halucinogene, fenciclidina, metamina, solvenți volatili.

În proiect alocăm o pagină HTML pentru Quiz (test grilă cu 10 întrebări despre substanțele psihotrope, la finalul căruia puteți verifica rezultatul și răspunsurile corecte). Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.