Tablouri unidimensionale


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Tablouri unidimensionale" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 34 de pagini.

Un tablou este o colecție de date de același tip, stocat în memorie într-o zonă continuă. Fiecare dată din colecție, numită element al tabloului poate fi folosită ca variabilă oarecare de tipul precizat, fiind identificat printr-o operație numită indexare. Elementele tablourilor pot avea unul sau mai mulți indici. Astfel, tablourile pot fi: unidimensionale, bidimensionale, multidimensionale. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre otablouri unidimensionale și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Declarare, citire și afișare) expune informații despre cdefinirea vectorilor, parcurgerea lor, revenirea la un element, citirea unui tablou unidimensional, afișare și indexare. Pagina "Ștergeri și inserări de elemente" detaliază ștergerea unui element, ștergerea mai multor elemente, adăugarea și inserarea unui element. Pagina "Căutare, sortare și interclasare" detaliază căutarea secvențialăm căutarea binară, sortarea unui tablou unidimensional și interclasarea unui tablou unidimensional. Pagina "Probleme rezolvate" afișează enunțurile și rezolvările în C++ pentru 12 probleme la informatică legate de tablouri unidimensionale.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Testul grilă cu 10 întrebări cu câte 3 variante de răspuns, la finalul câruia puteți afla rezultatul dvs. și răspunsurile corecte. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.