Tenisul romanesc


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul la informatică cu titlul "Tenisul românesc" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 38 de pagini.

Tenisul este un sport dinamic, elegant, complet, spectaculos, care presupune nu numai o excepțională pregătire fizică, ci și inteligență, curaj, inventivitate, spontaneitate, capacitate de a reacționa rapid. Poate fi practicat la orice vârstă, din plăcere sau în competiții, la nivel profesionist. Regulile sale pot fi înțelese ușor, chiar și de către cei mai puțin familiarizați cu acest joc. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre tenisul românesc și un meniu cu imagini reprezentative pentru cuprinsul proiectului.

Secțiunea următoare (Istoric) expune informații despre istoria tenisului și istoria tenisului românesc din anii 1920 și până în prezent. Pagina cu titlul "Federația Română de Tenis" ilustrează informații despre organul de conducere al tenisului din România, Centrul Național de Tenis, juniori, generația actuală de seniori. Pagina "Personalități" evidențiază cei mai de succes jucători de tenis ai țării noastre: Ilie Năstase, Ion Țiriac, Gheorghe Viziru, Virginia Ruzici, Simona Halep, Andrei Pavel, Horia Tecău.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Galerie de imagini (realizată în JavaScript). Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.