Terorismul


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul la informatică cu titlul "Terorismul" are în componență 11 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word (33 de pagini).

Terorismul nu are o definiție unanim acceptată. Dificultatea definirii provine atât din complexitatea sa cât și dintr-o largă divergență de poziții ale persoanelor, organizațiilor sau statelor implicate în lupta antiteroristă. Prima pagină a proiectului înfățișează o prezentare generală despre terorism și un cuprins cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Informații) conține un meniu dropdown cu 4 pagini html ce detaliază detaliază aspecte despre Definiția terorismului, Organizare, Atentatele din 11 septembrie 2001 și Impactul terorismului in lume. Pagina cu titlul "Lideri și organizații" expune un meniu dropdown cu 3 pagini html despre: Al Qaeda, ISIS, Bin Laden.

Pagina "Galerie foto" ilustrează imagini reprezentative despre terorismul în lume. Pagina "Video" conține un clip video despre prezența armatei SUA în Irak. Ultima pagină a proiectului prezintă un formular web HTML și detalii despre autorul atestatului.