Tigrii albi


Descrierea proiectului

Atestatul contine o documentatie de 25 de pagini in word, iar in html sunt 8 pagini web. Sunt detaliate informatii despre tigrii albi, despre genele recesive si reproducerea tigrilor albi. Acest atestat are un test grila realizat in JavaScript (la sfarsit este aratat scorul si raspunsurile corecte), o galerie de imagini, o sectiune video si o pagina de contact cu datele autorului.

In prezent, in lume exista doar cateva exemplare de tigri albi. Adesea, ei sunt intalniti fie la gradina zoologica, fie la circ. In salbaticie, sansele de supravietuire ale acestor animale exotice sunt reduse. Reproducerea lor este o problema controversata.

Tigrii albi au ochi albastri si blana cu dungi negre. Acestia nu sunt nici albinosi, nici o specie aparte pe cale de disparitie. De fapt, la originea lor sta tigrul bengalez. Deoarece e nevoie de doua gene recesive pentru obtinerea blanii albe, in conditii naturale, probabilitatea aparitiei unui astfel de exemplar ar fi de aproximativ una la 10 000 de nasteri.