Trabantul


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul la informatică cu titlul "Trabantul" are în componență 6 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word (34 de pagini).

Marca Trabant își are originile în Republica democrată Germania, mai exact zona comunistă din Germania, unde aceste mașini au fost produse în perioada 1957 – 1991, la fabrica VEB Sachsenring Automobilwerke Zwickau, închisă pe data de 30 aprilie 1991. Prima pagină a proiectului înfățișează o prezentare generală despre marca Trabant și un cuprins cu paginile proiectului.

Pagina următoare (Istoria) detaliază informații despre trecutul acestui automobil din anii 50 până în prezent. Pagina cu titlul "Comunitatea pasionaților" expune aspecte despre clubului trabantiștilor Traby Club România, întâlnirile cu tradiție și un clip video cu imnul Trabantiștilor din România.

Secțiunea "Modele de Trabant" conține informații esențiale despre modelele Trabant P50, Trabant P60, Trabant 601, Trabant 1.1.

Pagina "Galerie" ilustrează imagini reprezentative despre Trabant. Ultima pagină a proiectului prezintă un formular web HTML și detalii despre autorul atestatului.