Trupa Iris


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul la informatica despre Trupa Iris are in componenta 10 pagini web realizate in HTML si este insotit de documentatia Microsoft Word (25 de pagini). Proiectul contine informatii detaliate despre membrii trupei, discografia, date importante, istoria trupei si multe alte detalii. De asmenea in proiect este inclusa o galerie de imagini (realizata cu ajutorul JQuery si JavaScript), o sectiune video si o pagina de contact cu detaliile autorului.

IRIS este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legenda vie a muzicii, care, in cei 37 de ani de cariera muzicala, si-a pastrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi si noi fani.

"Cine mă striga in noapte", "Trenul fara Nas", "Pe ape", "Strada ta", "Tot zbor", "Baby", "Somn bizar", "Mirage", "De vei pleca", "Sa nu crezi nimic" sau "Ultimul mic dejun al lui Bon", "Casino", "Da, da, eu stiu!", reprezinta doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.

Incepand cu 1977 IRIS a sustinut peste 5000 de spectacole, in fata unui numar de spectatori echivalent cu cel putin o treime din populatia tarii. ... legenda spune ca la sfarsitul anului 1975 – inceputul anului 1976, trei "muschetari" – Nutu Olteanu – chitara, Emil Lechinteanu – bass si Nelu Dumitrescu - tobe, plini de ambitie, talent, daruire si adevar, au fondat trupa IRIS.