Turcia


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul la informatică despre Turcia conține 17 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word de 34 de pagini.

Turcia este o țară transcontinentală situată în principal pe Peninsula Anatoliană în Asia de Vest, cu o porțiune mai mică pe Peninsula Balcanică din Europa de Sud-Est. Turcia este mărginită la nord-vest de Grecia și Bulgaria; la nord de Marea Neagră; nord-est de Georgia; la est de Armenia, Azerbaidjan și Iran; sud-est de Irak; la sud de Siria și Marea Mediterană; iar la vest de Marea Egee. Aproximativ 70-80% dintre cetățenii țării sunt turci. Istanbulul, care se întinde pe Europa și Asia, este cel mai mare oraș al țării, în timp ce Ankara este capitala.

În proiect sunt prezentate detalii despre istoria Turciei, demografie, geografie, economie și structura, Istanbul. Secțiunea "Turism" conține 8 pagini html cu informații despre: Efes, Pamukkale, Mănăstirea Sumela, Muntele Nemrut, Aspendos, Pergamum, Ölüdeniz, Antalya.

Proiectul conține de asemenea și o galerie de imagini, o pagină cu un clip video despre Istanbul și o pagină de contact cu detaliile autorului.