Ultimate Fighting Championship


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Ultimate Fighting Championship (UFC)" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 36 de pagini.

Ultimate Fighting Championship (UFC) este o companie americană de promovare a artelor marțiale mixte (MMA) cu sediul în Las Vegas, Nevada. Este deținuă și condusă de Zuffa, o filială deținută în totalitate de Endeavour Group Holdings. Este cea mai mare companie de promovare MMA din lume și are pe lista sa unii dintre luptătorii de cel mai înalt nivel din acest sport. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre UFC și un meniu în imagini cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Istoria UFC) expune informații despre evoluția UFC de la începuturi (anii 90) și până în prezent. Secțiunea "Regulile UFC" evidențiază politica anti-doping, informații despre runde, cușcă, îmbrăcăminte / echipament, rezultate. Pagina cu titlul "Divizii și recorduri UFC" detaliază noțiuni precum: Divizia Strawweight, Divizia Flyweight, Divizia Bamtamweight, Divizia Featherweight, Divizia Lightweight, Divizia Welterweight, Divizia Middleweight, Divizia Light-Heavyweight, Divizia Heavyweight.

În proiect alocăm o pagină HTML pentru luptători emblematici, precum: Anderson Silva, Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor, Georges St-Pierre, Jon Jones, Ronda Rousey. Secțiunea "Galerie Foto-Video" expune o galerie de imagini și un clip video despre UFC.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.