Universitatea Princeton


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "Universitatea Princeton" conține 6 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 26 de pagini.

Universitatea Princeton este o universitate particulară de cercetare din SUA situată în localitatea Princeton, New Jersey. Este una dintre cele mai mari universităţi din lume, figurând an de an în top 10 mondial, și unul dintre cele nouă colegii coloniale ce au fost fondate înainte de revoluția americană. Face parte din cele opt universități din Ivy League și este considerată ca fiind una dintre cele mai bune universități din lume, fiind situată pe locul al șaptelea, conform „Times Higher Education”.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre această celebră universitate.

Paginile următoare prezintă detalii despre condițiile de admitere, când se poate aplica, procesul de admitere, clădiri celebre din campus (Nassau Hall, McCarter Theatre, Art Museum, University Chapel), clădirile în care se țin cursuri (Wilson College, Forbes College, Rockefeller, Mathey, Butler și Whitman College), locațiile de cazare pentru studenți (Lakeside Apartments, Lawrence Apartments și Stanworth Apartments).

Pagina de istorie ilustrează începuturile universității (fiind fondată în 1746), cele mai importante evenimente istorice, secolul XIX, secolul XX și până în prezent. Secțiunea de "Absolvenți celebri" îi prezintă pe: Woodrow Wilson, Alan Turing, John F. Kennedy, Jeff Bezos, Michelle Obama.

Ultima pagină a proiectului conține detalii de contact pentru universitate (telefon, fax, email, Undergraduate Admission Office, Courier Service).