Violenta asupra femeii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul despre violenta impotriva femeilor este realizat in HTML (contine 13 pagini web) si este insotit de documentatia Microsoft Word de 25 de pagini. In atestat sunt prezentate informatii detaliate despre violenta asupra femeilor, istorie, impactul asupra societatii, tipuri de violenta, un clip video (campanie impotriva violentei) si o pagina de contact in care pot fi modificate detaliile autorului.

Violența împotriva femeilor poate fi clasificată în mai multe categorii. Sursa abuzului poate reprezenta atât persoane individuale cât și state sau organizații criminale. Acțiuni de violentă împotriva femeilor includ violul, violența în familie, hărțuirea sexuală, infanticidul feminin, avortul selectiv al feților de sex feminin, violența obstetrică precum și tradiții și obiceiuri dăunătoare femeilor precum crima de onoare, crima de zestre, mutilarea genitala la femei, răpirea miresei și căsătoria forțată.

Anumite forme de violență sunt comise de către stat precum violuri din război, violența și sclavia sexuală din timpul războaielor, sterilizarea forțată, avortul forțat, violența comisă de poliție sau alte autorități, lapidarea sau biciuirea. Alte forme de VIF, precum traficul de femei sau prostituția forțată sunt de obicei comise de organizații criminale.