Voluntariat


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul la informatică despre "Voluntariat" conține 8 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 28 de pagini.

Prin voluntariat te asiguri personal că lumea se așează pe un făgaș mai bun dar investești și în tine, deoarece atunci când ești voluntar acumulezi o serie de competențe care te ajută atât în relația cu cei din jurul tău, dar şi la facultate sau la locul de muncă.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre voluntariat (pentru o lume mai bună), drepturile și responsabilitățile voluntarilor. Pagina următoare prezintă motivele pentru a deveni voluntar (descoperi realitatea din jurul tău, voluntariatul te face să te simţi împlinit, voluntariatul te ajută în carieră, îţi faci noi prieteni, ajuţi la corectarea nedreptăţilor, eşti chiar tu schimbarea pe care o vrei în lume).

Secțiunile următoare ale proiectului detaliază tipurile de voluntariat: Social, Ecologic, Civic, Cultural, în domeniul sănătății. Pentru fiecare tip de voluntariat se prezintă caracteristicile acestuia, misiunea și obiectivele.

Proiectul prezintă și o galerie de imagini, iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).