Wingsuit Flying


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "Wingsuit Flying" conține 6 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Wingsuit este un costum special conceput pentru a pluti, cu ajutorul unei membrane groase, situată între membre și corp. El facilitează reducerea vitezei în timpul căderii și îl ajută pe purtător să controleze traiectoria deplasării. Practicanții preferă de cele mai multe ori să ”zboare” printre munți.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre wingsuit flying, despre costum și o listă în partea de jos a paginii cu următoarele link-uri: Istoria, Costumul, Tehnica de zbor, Galerie foto-video.

Pagina următoare prezintă evoluția acestei activități, de la prima încercare timpurie din data de 4 februarie 1912 și până în prezent.

Costumul de zbor, de la care provine și denumirea sportului, este numit wingsuit. Acesta este asemănător unui costum de schi, însă este special creat pentru a putea plana. Pagina cu titlul "Costumul" detaliază tipurile de costume, forma aerodinamică și caracteristicile.

Zborul cu un costum cu aripi este periculos chiar și pentru cei experimentați. În primul rând, riscurile cu care se confruntă practicanții acestui sport încep încă din săritura de avion. Pagina "Tehnica de zbor" prezintă noțiunile esențiale ale zborului cu wingsuit.

Proiectul prezintă și o galerie foto-video, iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).