eSports


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "eSports" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word de 34 de pagini.

Sporturi electronice (prescurtat e-sports) este termenul care definește acțiunea de a practica la un nivel competițional și profesionist jocuri pe calculator. În prezent e-sportul Românesc a început să progreseze cu ajutorul unor organizații gen Electronic Sports League (ESL), Professional Gamers League (PGL), Arena Cyber League (ACL). Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre jocurile electronice. Pagina "Evoluția jocurilor" detaliază totalitatea evenimentelor din trecutul jocurilor video, din 1960 și până în prezent.

Secțiunea următoare (Ce este eSports) expune informații despre ce înseamnă eSports în secolul XXI. Secțiunea "Competiții" afișează un meniu dropdown cu câte o pagină HTML pentru cele mai reprezentative jocuri video online:

  • League of Legends
  • DOTA
  • CS:GO
  • Overwatch

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie foto și una pentru video (clip video intitulat "SKT T1 FAKER'S INSANE ZED PLAY VS KT RYU'S ZED").

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.