ANAF


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta agentiei nationale de administrare fiscala (ANAF). Acest proiect realizat in Oracle are 22 de pagini realizate in Word si 19 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (6 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date pentru ANAF. Pentru o gestiune mai buna a datelor, s-a decis ca toate informatiile legate de activitatea aceasta trebuie sa fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Administratia sta la dispoziţie cu soluţii moderne de abordare a platii contributiilor (indiferent ca sunt taxe, impozite, amenzi).

Baza de date trebuie sa tina evidenta tuturor declaratiilor de avere, declaratiilor fiscale, acestea fiind organizate dupa tip (ex: decl. 100, 101, 102, 104, 110, 130, 300, 710). De asemenea, se tine evidenta sediilor centrale din fiecare judet, si a contribuabililor (fie ca sunt persoane fizice sau juridice).

Daca amenzile/taxele/impozitele nu sunt achitate la timp, se aplica penalizari. Acelasi lucru se poate intampla daca declaratiile nu sunt completate in timp util.