Aeroport


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect realizat in Oracle are 35 de pagini realizate in Word si 22 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Clienții unui aeroport s-au plâns în nenumărate rânduri, conducerii aeroportului despre proasta organizare a activității din aeroport. De aceea, conducerea aeroportului a decis că toate informațiile legate de activitatea acestuia trebuie să fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Prima sarcină este organizarea informațiilor despre toate avioanele staționate sau deținute de către aeroport.

Fiecare avion are un numar de înregistrare, și un model. Aeroportul gazduiește un număr de modele de avioane, și fiecare model este identificat printr-un cod (de exemplu DC-10) și are o anumită capacitate și greutate.

La aeroport lucrează un număr de tehnicieni despre care trebuie să memorați numele, cnp-ul, adresa, numărul de telefon și salariul.

Fiecare tehnician este expert pentru un număr de modele de avioane. Controlorii de trafic trebuie să aibă un control medical amănunțit. Pentru fiecare controlor de trafic, trebuie să rețineți data celui mai recent control medical amanunțit.Angajații firmei (inclusiv tehnicienii) pot fi membrii unuia dintre sindicatele existente. Pentru fiecare membru de sindicat trebuie să știți și un număr de legitimație.

Există o serie de teste care se aplică avioanelor pentru a se verifica starea lor tehnică și pentru a se emite autorizația de zbor pentru acel aparat. Fiecare test este identificat printr-un cod, un nume, și se cunoaște scorul maxim posibil și scorul minim necesar pentru ca autorizația de zbor să poată fi emisă.

Este nevoie să se memoreze data la care un anumit test a fost aplicat anumitei aeronave, scorul obținut, și trebuie să se știe care este tehnicianul care s-a ocupat de aplicarea testului respectiv și numărul de ore cât a durat testul.