Aeroport v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unui aeroport prin luarea in evidenta a angajatilor, a zborurilor, a avioanelor, a companiilor aeriene, etc. Este util oricarui administrator de aeroport deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (22 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (20 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (11 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui aeroport . Baza de date trebuie sa contina informatii despre companiile ( codul, nume, adresa, telefon) care au contract cu aeroportul , departamentele pe care le detine aeroportul , biletele puse la dispozitie ,sosirile , plecarile , cat si o evidenta clara a tuturor zborurilor.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania ,clientii si companiile aeriene avand legatura directa cu fiecare zbor. La fiecare zbor efectuat de piloti , este luat in calcul numarul de pasageri la bord ( numarul de bilete cumparate ), avionul cu care se face zborul , compania caruia ii apartine avionul si ghidarea de la turnul de control.

De asemenea trebuie tinuta o evidenta clara a aeroporturilor de destinatie (de exemplu, de pe pista 6 a aeroportului , pleaca un avion British Airways catre Londra, aeroportul Southend)