Atestat informatică Oracle - Aeroport v2

Aeroport v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 14 martie 2020)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unui aeroport prin luarea in evidenta a angajatilor, a zborurilor, a avioanelor, a companiilor aeriene, etc. Este util oricarui administrator de aeroport deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (22 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (20 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (11 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui aeroport . Baza de date trebuie sa contina informatii despre companiile ( codul, nume, adresa, telefon) care au contract cu aeroportul , departamentele pe care le detine aeroportul , biletele puse la dispozitie ,sosirile , plecarile , cat si o evidenta clara a tuturor zborurilor.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania ,clientii si companiile aeriene avand legatura directa cu fiecare zbor. La fiecare zbor efectuat de piloti , este luat in calcul numarul de pasageri la bord ( numarul de bilete cumparate ), avionul cu care se face zborul , compania caruia ii apartine avionul si ghidarea de la turnul de control.

De asemenea trebuie tinuta o evidenta clara a aeroporturilor de destinatie (de exemplu, de pe pista 6 a aeroportului , pleaca un avion British Airways catre Londra, aeroportul Southend)