Agentie de publicitate


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea unei agentii de publicitate. Acest proiect realizat in Oracle are 23 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor 10 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei agentii de publicitate . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – sediile pe care le detine, ofertele puse pentru clienti (aceastea pot fi de mai multe tipuri: branding, imagine, elemente grafice, machete presa, flyere, leaflets, booklets, cataloage, mape de presa, articole publicitare, invitatii, mape prezentare, afise indoor si outdoor, bannere) si angajatii sediilor, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania si fiecare client are contract pe o perioada determinata,cu compania noastra.

Trebuie tinuta o evidenta clara a comenzilor date de clienti. Fiecare client poate da mai multe comenzi , iar fiecare comanda poate contine mai multe oferte (de exemplu, un client doreste sa realizam cataloage , bannere si flyere)