Agentie de turism


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei agentii de turism. Acest proiect realizat in Oracle are 28 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (15 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei agentii de turism . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – departamentele pe care le detine , ofertele puse la dispozitie ) si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania, iar destinatiile turistice sunt organizate pe continente, tari si locatii.

Trebuie tinuta o evidenta clara a ofertelor (cu bilete de avion, autocar , conditii , cazare) si o gestiune buna a cheltuilelilor si veniturilor.

Fiecare oferta pusa la dispozitie de catre companie trebuie sa aibe o destinatie si o factura si poate avea biletele de avion incluse.

Fiecare angajat are o functie bine definita in departamentul in care lucreaza. De asemenea, fiecare departament trebuie sa fie condus de catre un angajat. Pe fiecare factura emisa trebuie trecuta numele angajatului.