Agentie imobiliara


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei agentii imobiliare. Acest proiect realizat in Oracle are 19 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (10 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei agentii imobiliare . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – sediile pe care le detine, imobilele puse spre vanzare sau inchiriere (aceste imobile pot fi de mai multe tipuri: apartamente , garsoniere , terenuri , spatii industriale , birouri ,spatii comerciale )si angajatii sediilor, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania si fiecare client (fie el persoana fizica sau firma) are contract pe o perioada determinata,cu compania noastra.

Trebuie tinuta o evidenta clara a ofertelor(care sunt de 2 feluri: vanzare si inchiriere) , a sediilor , si a angajatilor.