Beauty salon


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta beauty salon prin luarea in evidenta a angajatilor, a serviciilor oferite, a contractelor, a programarilor, etc. Este util oricarui administrator de salon deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (24 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (22 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (8 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Scenariul proiectului este urmatorul:

Patronul unui salon de frumusete doreste ca activitatea acestuia sa fie îmbunatatita. Localul dispune de personal calificat. Acestia sunt angajati pe baza unui contract, dar exista si câtiva colaboratori, care nu lucreaza cu norma întreaga. Clientul trebuie sa comunice anumite date personale pentru a face rezervare, numarul de telefon la care poate fi contactat fiind obligatoriu. Rezervarile se pot face si online. De asemenea, clientul nu este obligat sa plateasca în avans o anumita parte din suma.

Salonul de frumusete ofera diverse tipuri de servicii (coafura, manichiura, solar etc.), încercând sa satisfaca cele mai diverse cerinte. La o sedinta, clientul poate beneficia de mai multe servicii. Fiecare serviciu poate fi onorat de angajati diferiti, astfel, la o sedinta, mai multi angajati se pot ocupa de client (un angajat de manichiura, altul de pedichiura, altul de machiaj, etc).

Pentru serviciile care depasesc 100 de Ron, clientul beneficiaza de o reducere de 10% din valoarea comenzii. Aceasta este una dintre promotiile salonului nostru. Modalitatea de plata este cash sau prin POS (Point-of-Sale / plata cu cardul).