Cabinet notarial


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unui cabinet notarial prin luarea in evidenta a documentelor, a facturilor, a angajatilor, etc. Este util oricarui notar deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (24 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (21 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (6 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date pentru un cabinet notarial. Pentru o gestiune mai buna a datelor, s-a decis că toate informațiile legate de activitatea aceasta trebuie să fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Prima sarcină este organizarea informațiilor despre toate categoriile de acte care trebuiesc legalizate. Baza de date memoreaza informatiile despre acte si categoriile in care aceste acte se incadreaza. Fiecare categorie are o denumire unica. Pentru fiecare fiecare tip de act, se cunosc detalii si pretul pentru legalizare.

Fiecare document are atribuit un identificator unic, o denumire, un an si o anumita descriere. In baza de date se pastreaza si detalii privind registrul de documente legalizate, si fiecare factura trebuie trecuta in baza de date, pentru o evidenta mai buna a incasarilor. De exemplu, pe o singura factura pot fi legalizate mai multe buletine, sau pot fi eliberate mai multe procuri.

  • Domeniu: Proiectarea si implementarea bazelor de date in SGBD Oracle
  • Algoritmi: sortare, cautare, filtrare, interogare, clasificare, codificare, calcule.
  • Date despre entitati principale: Documente organizate pe tipuri, angajati, clienti, facturi, registri.
  • Actiuni: evidenta documentelor, evidenta clientilor, tipuri, stabilirea situatiei incasarilor.